Legestue

Kom og mød andre forældre og småbørn fra lokalområdet.

 

Vi har legestue hver torsdag ml. kl. 9.30-11.45, hvor du og dit barn har mulighed for at mødes med andre børn og forældre. Der deltager en pædagog og enkelte af vore mindste børn, således at der altid er garanti for, at dit barn møder andre børn, som det kan lege med. Det er også muligt at bruge pædagogen, hvis du har spørgsmål omkring dit barns udvikling eller evt. kommende start i institution.

Legestuen danner en hyggelig ramme om samvær, leg og aktiviteter, og vi bruger vuggestuens aktivitetsmaterialer, således at vi kan male, tegne, tromme, lave sanglege og rytmik mv. med børnene. I legestuen er der gode faciliteter som fx ammestol, puslerum, madrasser og puder børnene kan boltre sig i, trip-trap-stole og mulighed for at indtage evt. medbragt mad. Vi har et stort køkken, som byder på kaffe og te, og vi har en mikroovn du kan låne til at opvarme evt. mad eller flasker.

Mødregrupper er også velkomne til at låne rummet til sammenkomster.

RING PÅ TLF.: 49 28 43 05 HVIS DU ØNSKER AT BRUGE VORES LEGESTUE.

Skal dit barn starte i vores institution, er det en stor fordel at bruge legestuen op til barnets start. På den måde vil både du og dit barn blive fortrolige med vores hus og personale, og det vil føles langt mere trygt og naturligt for dit barn at starte i institutionen, og skulle sige farvel til dig.